8 Eylül 2012 Cumartesi

muhteşem yüzyıl




Muhteşem Yüzyıl dizisi Star'da yeni sezona start veriyor. Çok yakında heyecanla beklenen yeni sezonun ilk bölümü yayınlanacak, diziye birçok yeni oyuncu katıldı. Tanıtım fragmanları izleyiciyle buluştu, ciddi oranlarda izlendi, demek oluyorki reytingler yine iyi gelecek. Yakın zamanda Star TV Doğan Grubundan Doğuş Grubuna satılmıştı. şimdi bu satılmanın konuyla alakasını merak edenlere şöyle söyleyim tamamen özgün yazının ön plana çıkmasıyla alakalı, mesela Hürrem gelse yanıma diziyi beğeniyor musun diye sorsa, sanane kız derim benim beğenip beğenmediğimden derim, bakın hala yazı özgünlüğünü kaybetmiyor....

Muhteşem Yüzyıl ’da yıllar ilerler.. Bir yandan imparatorluğun görkemi ve ihtişamı, diğer yandan da iktidar kavgası büyür. Sultan Süleyman’ın huzurla yaşadığı saray artık büyük kanlı çatışmalara gebedir. 'Muhteşem Yüzyıl' heyecan dolu 64. Bölümüyle Çarşamba 20.00'de Star’da!

Hürrem Sultan iktidara yürüyor.

Nigar, Hatice Sultan’a İbrahim’le yaşadıklarını itiraf edecek mi? Sultan Süleyman, sancağa uğurlamaya hazırlandığı Şehzade Mustafa’ya nasıl bir ders verecek? Hatice, Hürrem’in sürpriz tanığına inanacak mı? Mahidevran, Gülfem’in kendisinden hesap sormasına müsaade edecek mi?.. Muhteşem Yüzyıl birçok sorunun yanıt bulacağı sezon finali ile bu akşam Star’da.
Siz Muhteşem Yüzyıl Dizisi hakkında düşüncelerinizi konu altından yazın, biz tanıtıma devam edelim.
Hatice Sultan kaçmak üzereyken Nigar’ı yakalar. Hatice, İbrahim ile aralarında neler yaşandığını sorar. Nigar, İbrahim’le ilişkisini reddeder. Karnındaki bebeğin Nasuh Efendi’den olduğunu söyler. Hatice neye inanacağını bilemez, Hürrem’le yüzleşmeye karar verir. 

Sultan Süleyman sancağa gitmeye hazırlanan Şehzade Mustafa’ya ağır bir ders verir. Şehzade Mustafa görkemli bir veda ile sancağa uğurlanır. İbrahim sert bir çatışmanın ardından Efendi Hazretlerine ulaşır. Fakat karşısında hiç ummadığı birini bulacaktır. 

Hatice, Hürrem’den duyduklarına inanmak istemez. Ancak Hürrem’in sürpriz tanığı Hatice’nin kafasını allak bullak eder. Hatice Sultan sonunda İbrahim’e gerçekleri sormaya karar verir. 
Muhteşem Yüzyıl izle diyip geçmemek lazım, şimdi dizi nasıl rentingi nasıl bunlar önemli şeyler ama konudan sapmayalım devam edelim açıklamya...
Mahidevran’ın borçları bir hayli kabarmıştır. Hürrem bu sorunu kullanmaktan çekinmez. Gülfem’in olan bitenden haberdar olmasını sağlar. Gülfem, Mahidevran’dan bu durumu bir an evvel düzeltmesini ister. Mahidevran, Gülfem’in söylediklerinden rahatsız olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder